Vi utvecklar, vårdar och förflyttar varumärken

Tegel & Hatt är din designbyrå med gedigen erfarenhet av att hjälpa våra uppdragsgivare att nå sin fulla potential. Behöver du ompositionera ditt varumärke? Hitta rätt spets i din profil? Nå ut till fler eller paketera ditt budskap? Då kan vi hjälpa dig.

Strategi & rådgivning

Strategi & rådgivning

Vi hjälper företag och organisationer att nå ut med sina varumärken till rätt människor. Med lång erfarenhet och bred kompetens hjälper vi kunder från den cirkulära mode-startupen till det anrika bokförlaget. Hur kan vi hjälpa dig?

Så kan vi hjälpa dig

Design

Design

Vi skapar visuella identiteter, koncept och kampanjer eller tar oss an enskilda formgivningsuppdrag. Vi producerar resultatinriktad kommunikation och effektiv grafisk design – identiteter, förpackningar, web, content och kampanjer. Och vi älskar det!

Så kan vi hjälpa dig

Produktion

Produktion

Vi trivs när vi får vara med och implementera en ny visuell identitet genom att hjälpa till med löpande grafiskt arbete. Att ta ut kampanjidéer i faktiska enheter i nära samarbete med våra uppdragsgivare är det bästa vi vet.

Så kan vi hjälpa dig

Kommunikation

Vi hjälper dig med ditt budskap!

Kommunikation

Copyn och budskapen till din visuella identitet är en del av hur du står ut från konkurrenterna. Vi jobbar med copywriting, längre och kortare innehåll för att hjälpa dig få genomslag.

Så kan vi hjälpa dig

Utbildning & workshops

Utbildning & workshops

Behöver ditt team utbildning och inspiration? Kanske behöver ni arbeta ihop er kring lansering av en ny visuell identitet? Eller inspireras kring att skriva slagkraftig copy som får annonserna att lyfta?

Så kan vi hjälpa dig

Vill du veta mer om hur
vi jobbar?

Om oss
Natur & Kultur
Kulturrådet
Eneff
Svensk Handel
Ordfront Förlag
Beskow von Post
Svenska Tandläkareförbundet
Föreningen Svenska Tonsättare
Svenska institutet
Stiftelsen Expo
Nordiska museet
Dansens Hus
Folk och Kultur
Macelleria Dine & Deli
Ristorante Portofino
Bistro Lillströmma
Ordberoende Förlag
MiaH
Bonnierförlagen
Polaris
World animal protection
Dansnät Sverige
Svensk Scenkonst
Verbum