Kulturrådets logotyp, ett plustecken, och Tegel & Hatts logotyp

PRESSMEDDELANDE

Kulturrådet väljer Tegel & Hatt

Designbyrån Tegel & Hatt har återigen valts som leverantör av grafiska tjänster till Kulturrådet, i konkurrens med trettio andra byråer. Byrån fortsätter att samarbeta med Kulturrådet under kommande två till fyra år, och levererar grafisk produktion inom print, digital produktion och montrar.

Stolthet och glädje över förnyat förtroende

Av 31 inkomna anbud värderades Tegel & Hatt högst.

– Vi är oerhört glada över att Kulturrådet har valt oss ännu en gång. Det är ett bevis på att vi levererar tjänster av högsta kvalitet och att vi har en god förståelse för Kulturrådets behov. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och att leverera kreativa och effektfulla lösningar, säger Mats Hedman, VD på Tegel & Hatt.

Grafisk kommunikation som är tillgänglig för alla

Utöver kompetens inom grafisk design, varumärkesstrategi och kommunikation bidrar Tegel & Hatt med kunskap inom tillgänglighetsanpassning.

– Vi hjälper till att säkerställa att den grafiska kommunikationen blir tillgänglig för alla. Genom att skapa tillgängliga lösningar kan våra uppdragsgivare nå betydligt fler personer, säger Mats Hedman.

Inom ramen för arbetet med Kulturrådet ryms projekt som Barn- och Ungdomsbokskatalogen, Bokstart, Astrid Lindgren Memorial Award, Swedish Litteraturs Exchange, rapporter, skrifter samt digital produktion.

Främjar kulturlivet i Sverige

Kulturrådet är en statlig myndighet som ansvarar för att främja kulturlivet i Sverige. De gör detta genom att bland annat ge bidrag till kulturprojekt, arrangera workshops och seminarier, och sprida information om kultur. Kulturrådet har också en viktig roll i att bevaka kulturpolitikens effekter och att ge råd till regeringen i kulturfrågor. Deras vision är att Sverige ska vara ett land med ett rikt och varierat kulturliv som är tillgängligt för alla.

En myndighet som arbetar med kultur och att utveckla Sveriges kulturliv behöver en grafisk framtoning som får ta för sig. Det ser Tegel & Hatt fram emot att även fortsättningsvis hjälpa till med.

Vi älskar långa kundrelationer!