23.10.16

Kreativitet är ett verktyg

“Ju mer jag stoppar in i kreativitetsmaskinen, desto mer får jag ut i andra ändan”. Mats Hedman om verktyget kreativitet, och hur man ger den fritt spelrum.

Läs mer

23.10.13

Ett succéprojekt börjar med en bra brief

Ett kreativt projekt utan en tydlig brief kan möta flera problem. Dessutom leder det oftare till ett mindre kreativt slutresultat. Undvik misstag med briefen så här!

Läs mer

23.09.04

Flera designuppdrag på årets Bokmässa

Bokmässan innebär högsäsong för hela bokbranschen – från förlag och agenturer till bibliotek och intresseorganisationer och utbildningsaktörer. Och för oss på Tegel & Hatt. Till årets upplaga av mässan är vi på plats med eget byggteam och producerar montrar för fyra spännande aktörer.

Läs mer

23.09.01

Designa en innovativ hållbarhetsrapport

Genom att integrera innovativ design i hållbarhetsrapporter och kommunikation kan du skapa engagemang, öka förståelsen och inspirera till handling.

Läs mer

23.08.23

Lönsamt med 6 timmars arbetsdag

Sedan 2017 har vi på Tegel & Hatt praktiserat 6 timmars arbetsdag. Vårt resultat tyder på att det har varit ett ekonomiskt lönsamt skifte. Att det är hållbart för medarbetarna och attraktivt för dem som vill arbeta med en välmående leverantör råder det inga tvivel om.

Läs mer

23.08.10

Tegel & Hatt skapar modig visuell identitet åt Dansens Hus

Dansens Hus har valt designbyrån Tegel & Hatt för uppdraget att skapa en ny visuell identitet och kampanjmaterial för kommande programlanseringar. Arbetet startade under våren och resultatet kan nu ses på samtliga plattformar, från webb till tunnelbanereklam.

Läs mer

21.08.05

Tegel & Hatt trefaldigt belönade i Transform Awards

Det blev trippel vinst för Tegel & Hatt i designtävlingen Transform Awards 2021. Designtävlingen som har fokus på rebranding och varumärkesutveckling.

Läs mer